Trust the experts

PCA skin staat internationaal bekend voor het oplossen van huidproblemen door middel van luxe peelings die op zeer korte termijn maximaal resultaat geven, zonder herstelperiode met bijbehorende sociale belemmeringen.

PCA skin wordt in bekende medische literatuur beschreven als de grondlegger van geavanceerde samengestelde peelings. Ze zijn leider in het het ontwikkelen van milde en toch zeer effectieve professionele behandelingen en dagelijkse huidverbeterings-processen. Al meer dan 2 decennia lang werkt PCA skin samen met artsen, en levert het bewijs dat de combinatie van esthetiek en wetenschap hand in hand gaan voor een gezonde en een mooie huid vanuit cellulair niveau.

PCA skin legt de lat hoog als het gaat om innovatieve huidverzorging. De missie is steeds de verwachtingen te overtreffen. 

Opgericht en ontwikkeld door een dermatoloog

  • Marktleider op het gebied van klinische huidverzorging en professionele peelings
  • Wetenschappelijke formules, dermatologisch goedgekeurd
  • Doelgericht en effectief
  • Parabenenvrij en dierproefvrij
  • Bevat geen minerale oliën of synthetische geur- en kleurstoffen 

Products

De basis voor een PCA skin  is een vast ritme van dagelijks reinigen, corrigeren, hydrateren en het beschermen van de huid. Professionele gelaatsbehandelingen zijn ook heel belangrijk voor de conditie en gezondheid van jouw huid te boosten. Natuurlijk is dit in combinatie met je eigen bijdrage aan dagelijkse verzorging met huidverbeteringsproducten van PCA. Zo kan je huid dagelijks stralen!

Zonneproducten

PCA skin is ontwikkeld met diep respect voor de menselijke gezondheid en het milieu en worden getoetst aan de strenge richtlijnen van Amerika. Alleen al de zonneproducten geven een zeer hoog gecombineerde UVA en UVB bescherming en zijn goed bevonden door de strenge instantie FDA. PCA Skin is goedgekeurd door de Skin Cancer Foundation.

Behandelingen Prijslijst

Zoals je kan zien staan er soms 2 prijzen achter een behandeling. Het verschil is dat na die bepaalde behandeling een POST PROCEDURE SOLUTION KIT moet aangeschaft worden om erna 1 week te gebruiken. In de cabine beslissen we samen welke behandeling het optimaalste is voor jouw huidconditie.

Optimal daily care The basis for a PCA skin is a fixed rhythm of daily cleaning, correction, hydration and protection of the skin. Professional treatments are also very important for the condition and health of your skin. Of course, in combination with your own contribution to daily care with skin improvement products from PCA skin, this is the key to healthy radiant skin. PCA skin has been developed with deep respect for human health and the environment and is tested against strict American guidelines. The sun products alone provide a very high combined UVA and UVB protection and have been approved by the strict FDA body. PCA Skin is approved by the Skin Cancer Foundation.