Matterende poeders

Wat doet een matterende poeder? Eerst en vooral werkt een matterende poeder tegen glimplekken weg te werken, meest voorkomende op de t-zone zoals de neus en het voorhoofd. Alles wat glanst haalt naar voren, schaduw en matheid verdoezelen. Een matterend poeder is een bondgenoot bij het camoufleren van huidoneffenheden zoals pukkels en een grovere huidstructuur. Ook littekens vallen wat meer weg bij het gebruik van matterende poeders.

Er is keuze uit;

* Amazing Matte™ Loose Finish Powder is een los, transparante poeder dat matteert en fixeert. Het neutraliseert talg en geeft een langdurige matte finish. Perfect voor wie snel glimt en/of niet houdt van teveel glow.

* Beyond Matte® Mattifying Powder is een uniek ultrafijn matterend poeder voor de vette huid. Het elimineert glans, verfijnt de poriën en houdt ook je talgproductie onder controle.

* PureMatte® Finish Powder is een compact matterend en fixerend poeder dat een natuurlijke matte finish geeft. Het neutraliseert talg en zorgt zo voor een langdurige mat resutaat. Perfect voor wie snel glimt en/of niet houdt van teveel glow.

Filter