Powder of 3

Het Power of 3 systeem van jane iredale is een combinatie van enkele

basisproducten die elkaar versterken voor een beter resultaat.

FOUNDATION + PENSEEL + HYDRATION SPRAY

1/Kies een foundation die bij je huid past en breng de foundation aan met het bijhorende penseel. De volledig diervriendelijke penselen zijn speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat je op de makkelijkste manier het mooiste resultaat verkrijgt.
2/Fixeer je foundation altijd met een Hydration Spray. De spray versmelt de mineralen en laat je foundation aanvoelen als een tweede huid. Hij personaliseert je foundationkleur en hydrateert je huid. Er zijn 4 hydrating sprays;

* Balance Hydration Spray is een spray voor de normale, vette en gemengde huid en uiterst geschikt voor mensen die regelmatig last hebben van puistjes.

* D2O™ Hydration Spray is een spray voor de droge, normale en gevoelige huid en daardoor uiterst geschikt voor mensen met een reactieve huid.

* Lemongrass Love Hydration Spray is een gezichtsspray voor de droge, normale en gestresseerde huid.

* Pommisst™ Hydration Spray is een spray voor de droge, normale of pigmentgevoelige huid.

WIL JE NOG STRALENDER ERUITZIEN?

Combineer de Power of 3 met een jane iredale primer. De primer bereidt de huid voor op het dragen van make-up, verbetert de huidtextuur en zorgt voor een langhoudend resultaat. BEHALVE bij de power of BEYOND Matte want daar zit AL EEN PRIMER IN!