fbpx
Gratis verzending vanaf €150,00

Apparatuur

Approved apparatuur made for fantastic results!

ElSensa apparatuur

Bij ElSensa werk ik enkel met de beste apparatuur.

Kwaliteitscontrole is een dagelijkse zorg die ik van jou over neem. ElSensa’s apparatuur is dan ook door de nodige instanties gekeurd en goed bevonden.

 

Op die manier kan ik jou volledig ontzorgen en is het enige dat ik van jou verwachten dat je geniet van mijn behandelingen.

 

Ben je benieuwd naar ElSensa’s professionele apparatuur? Dan vind je hier alvast een overzicht terug.

Verschillende apparatuur

Observe 520X Skin Analyzer

apparatuur observe 520X
Een huidanalyse is de perfecte basis om op verder te bouwen voor het behalen van die perfecte, stralende huid.

ElSensa’s huidanalyses gebeuren met de Observe 520X Skin Analyzer. Dit is de Rolls Royce onder de skin analyzers met een zicht op eventuele schade die jouw huid geleden heeft.

 

Daardoor krijg ik ook meteen een beeld van de behandelingen die het beste bij jou passen… en bij jouw toekomstige, stralende huid.

Celluma LED

Wat is Celluma? Celluma lichtenergie versnelt het herstel en de aanvulling van aangetaste weefselcellen.  Bij ElSensa werk ik enkel met de meest veilige behandelingen. Celluma werd dan ook goedgekeurd door de Amerikaanse FDA en geniet alle Europese CE markeringen inzake pijnbestrijding en huidverzorging.  

Laserontharing

Verlies nooit meer tijd en geld aan scheermesjes, scheergel en andere ontharingsproducten. 

 

Vergeet ontharen, snijwonden en ingegroeide haren.

Pijnlijke ontharingsmethodes zijn verleden tijd. Ga voor laserontharing en geniet van permanent comfort, het hele jaar door.