Trust the experts

PCA skin staat internationaal bekend voor het oplossen van huidproblemen door middel van luxe peelings die op zeer korte termijn maximaal resultaat geven, zonder herstelperiode met bijbehorende sociale belemmeringen.

PCA skin wordt in bekende medische literatuur beschreven als de grondlegger van geavanceerde samengestelde peelings. Ze zijn leider in het het ontwikkelen van milde en toch zeer effectieve professionele behandelingen en dagelijkse huidverbeterings-processen. Al meer dan 2 decennia lang werkt PCA skin samen met artsen, en levert het bewijs dat de combinatie van esthetiek en wetenschap hand in hand gaan voor een gezonde en een mooie huid vanuit cellulair niveau.

PCA skin legt de lat hoog als het gaat om innovatieve huidverzorging. De missie is steeds de verwachtingen te overtreffen. 

Opgericht en ontwikkeld door een dermatoloog

  • Marktleider op het gebied van klinische huidverzorging en professionele peelings
  • Wetenschappelijke formules, dermatologisch goedgekeurd
  • Doelgericht en effectief
  • Parabenenvrij en dierproefvrij
  • Bevat geen minerale oliën of synthetische geur- en kleurstoffen 

Behandelingen Prijslijst

Zoals je kan zien staan er soms 2 prijzen achter een behandeling. Het verschil is dat na die bepaalde behandeling een POST PROCEDURE SOLUTION KIT moet aangeschaft worden om erna 1 week te gebruiken. In de cabine beslissen we samen welke behandeling het optimaalste is voor jouw huidconditie.

Welkom op ElSensa's webshop !

Naast mijn huidverzorgende behandelingen verkoop ik ook deze geweldige producten. Dit volgens een totaalconcept om zo op korte tijd de beste resultaten te kunnen bereiken.

Van binnenuit met de essentiële huidsupplementen van Advanced Nutrition Programme™. Aan de buitenzijde met de Environ®Skincare & PCA Skin. Een stralende look met de minerale make-up van jane iredale die eveneens je huid verzorgt en beschermt.

Weet dat ik klaarsta indien er hulp nodig is bij bepaalde (kleur) keuzes. Er kan altijd vrijblijvend een afspraakje gemaakt worden voor advies indien gewenst.

Ik wens u alvast VEEL PLEZIER met het shoppen!

Met vriendelijke schoonheidsgroetjes, Els


Uitgelichte producten