fbpx
Gratis verzending vanaf €150,00

elsensa logo

Boek online

Mijn account

Winkelmand

PCA Skin

Trust the experts

PCA Skin staat internationaal bekend voor het oplossen van huidproblemen door middel van luxe peelings die op zeer korte termijn maximaal resultaat geven, zonder herstelperiode met bijhorende sociale belemmeringen.

PCA Skin wordt in bekende medische literatuur beschreven als de grondlegger van geavanceerde samengestelde peelings. Ze zijn leider in het ontwikkelen van milde en toch zeer effectieve professionele behandelingen en dagelijkse huidverbeteringsprocessen. 

Al meer dan 2 decennia lang werkt PCA Skin samen met artsen en levert het bewijs dat de combinatie van esthetiek en wetenschap hand in hand gaan voor een gezonde en een mooie huid vanuit cellulair niveau.

Ben jij op zoek naar innovatieve en dermatologisch goedgekeurde huidverzorging? Dan is PCA Skin jouw redding. Hun missie is namelijk steeds de verwachtingen te overtreffen.

In een notendop: PCA Skin werd opgericht en ontwikkeld door een dermatoloog en is:

  • Marktleider op het gebied van klinische huidverzorging en professionele peelings
  • Wetenschappelijk onderbouwd en dermatologisch goedgekeurd
  • Doelgericht en effectief
  • Parabenenvrij en dierproefvrij
  • Vrij van minerale oliën of synthetische geur- en kleurstoffen 

Producten

De basis voor een PCA Skin is een vast regime van dagelijks reinigen, corrigeren, hydrateren en beschermen van de huid. 

Professionele gelaatsbehandelingen zijn ook heel belangrijk om de conditie en gezondheid van jouw huid te boosten. 

Natuurlijk is dit in combinatie met je eigen bijdrage aan dagelijkse verzorging met huidverbeteringsproducten van PCA Skin. 

Geef je huid de kans om dagelijks te stralen!

Zonneproducten

PCA Skin is ontwikkeld met diep respect voor de menselijke gezondheid en het milieu en wordt afgetoetst aan de strenge richtlijnen van Amerika. 

Alleen al de zonneproducten geven een zeer hoge gecombineerde UVA en UVB bescherming en zijn goed bevonden door de strenge instantie FDA. PCA Skin is daarenboven goedgekeurd door de Skin Cancer Foundation.

Bekijk alle PCA Skin producten hieronder.

Behandelingen Prijslijst

Zoals je kan zien staan er soms 2 prijzen achter een behandeling. Het verschil is dat na die bepaalde behandeling een POST PROCEDURE SOLUTION KIT moet aangeschaft worden om erna 1 week te gebruiken. In de cabine beslissen we samen welke behandeling het optimaalste is voor jouw huidconditie.