fbpx
Gratis verzending vanaf €150,00

Laserontharing

voor vrouwen & mannen

Tijd voor laserontharing!

Verlies nooit meer tijd en geld aan scheermesjes, scheergel en andere ontharingsproducten

Vergeet ontharen, snijwonden en ingegroeide haren.

Pijnlijke ontharingsmethodes zijn verleden tijd. Ga voor laserontharing en geniet van permanent comfort, het hele jaar door.

 

 

Medische laserontharing vs. IPL ontharing

Medische laserontharing wordt uitgevoerd met medische toestellen die uitvoerig getest worden. Niet enkel op hun efficiëntie, maar ook op eventuele risico’s op korte en lange termijn. 

ElSensa werkt enkel met op en top veilige toestellen, waarbij blijvende schade aan de huid resoluut vermeden wordt. Daarom kies ik er ook voor om de behandeling enkel door specialisten met een (para)medische opleiding te laten uitvoeren.

laserontharing benen
benen laseren
gemak van laser aan de oksels

De prijs van laserontharing is een investering. Maar het comfort tijdens en na de behandeling is van onschatbare waarde. Dit komt onder meer door het kwalitatieve toestel, dat enkel gebruikt mag worden door opgeleide specialisten zoals paramedici en daardoor een mooi en gezond resultaat garandeert.

De prijs van laserontharing kan verschillen van persoon tot persoon, daar niet iedereen een even intensieve of langdurige behandeling nodig heeft. Dit hangt steeds af van de te behandelen zone, het haartype, het huidtype en de hoeveelheid haar.

Normaal gezien heeft een zone 5 tot 8 behandelingen nodig.

Wat je hiervoor in de plaats krijgt, is van onschatbare waarde! 

Boost je zelfvertrouwen met ElSensa’s laserontharing!

Prijslijst

Laserontharing bij dames

laserontharing gelaat
laserontharing oksels 2

Laserontharing bij heren

Ontharing bij mannen is al lang geen taboe meer! Ook de tijd waarbij het haar van de man stond voor mannelijkheid is passé. Welke man wil er nu niet goed uitzien, op de manier die hij wenst? Of wilt zijn lichaam laten zien, zonder de last te hebben van overvloedige haargroei?

laserontharing mannen

Vraag hier je gratis testsessie of je volgende laserbehandeling aan