fbpx
Gratis verzending vanaf €150,00

jane iredale

minerale make-up & natural skincare

Jouw huid laten stralen: jane iredale helpt je daarbij!

product LOGO JANE IREDALE

De samenstelling van de producten is zo natuurlijk, eenvoudig én doeltreffend mogelijk. Wanneer je de ingrediëntenlijst onder de loep neemt, ontdek je dat Jane Iredale geen synthetische geur- en kleurstoffen, chemische bewaarmiddelen of vulmiddelen zoals talk gebruikt.

Als clean beauty pionier zijn pure ingrediënten prioriteit,  maar Jane is ook zeer begaan met het milieu en de maatschappij waarin we leven.

jane iredale steunt verschillende biologische landbouwbedrijven om iets terug te doen voor de natuur. Zo doneert ze jaarlijks een deel van haar winst aan goede doelen.

Die ‘extra mile’ wil ik ook geven aan jouw huid!
Je vindt de volledige lijst met maquillage en workshops hieronder terug.

jane iredale staat gelijk aan minerale ingrediënten van de hoogste kwaliteit en dat al meer dan 25 jaar!

Laat me je voorstellen aan producten die tegelijkertijd je huid verzorgen en de werking van je huidverzorgingsproducten en -behandelingen verhogen en beschermen. De jane iredale producten doen het werk zodat jij blijft stralen, dag in dag uit!

Wat maakt deze minerale producten zo bijzonder? Het zit hem in de samenstelling.

Jane Iredale werkt met zuivere minerale ingrediënten verrijkt met vitaminen, antioxidanten en botanische extracten. Kortom: alles wat goed is voor jouw huid!

Nieuw bij jane iredale

Limited edition

Coming soon in jane iredale's gamma

PureMatch concealer
PureMatchConcealer
PureMatch concealer

Make-up ~ visagie

Make-up advies

technieken worden aangeleerd en de juiste kleuren worden uitgekozen / deze worden dan genoteerd om thuis te kunnen verder oefenen

duurtijd 90min – 120min


Feest make-up

Wil je graag stralen voor een speciaal feestje? Dan is dit ideaal voor jou!

Straal samen met het bruidspaar!
Er gaat een testmoment vooraf om de perfecte look te creëren. Op de dag zelf kan je kiezen of je naar mij toe komt voor de maquillage of ik naar jou.

Straal als een diamant op jouw grote dag!
Er gaat een testmoment vooraf om de perfecte look te creëren. Op de dag zelf kan je kiezen of je naar mij toe komt voor de maquillage of ik naar jou.

make-up WORKSHOPS

60min-90min / de basis van een dagelijkse makeup om stralende de dag in te gaan

60min-90min / dit is voor gevorderden die de basisproducten van jane iredale al onder de knie hebben / accent ligt hier vooral op de ogen / aanvulling op de workshop STRALENDE HUID

60min / dit is voor gevorderden die de basisproducten van jane iredale al onder de knie hebben / aanvulling op de workshop STRALENDE HUID

3uur / maximum 4 personen / iedereen krijgt persoonlijk make-up gerei

 

 

Benieuwd naar meer? 

Heb je vragen? 

Aarzel dan niet om me te contacteren!