De huid laten stralen… jane iredale kan je daarbij helpen!

Let me introduce you de minerale ingrediënten van de hoogste kwaliteit al meer dan 25 jaar lang!

Die tegelijk je huid verzorgen en de werking van je huidverzorgingsproducten en –behandelingen verhogen en beschermen. Zodat jij blijft stralen, dag in dag uit!

De jane iredale producten zijn bijzonder dankzij de samenstellingen: zuivere minerale ingrediënten verrijkt met vitaminen, antioxidanten en botanische extracten. De samenstelling van de producten is zo natuurlijk, eenvoudig én doeltreffend mogelijk.
Wie de ingrediënten bekijkt, zal ontdekken dat jane iredale geen synthetische geur- en kleurstoffen, chemische bewaarmiddelen of vulmiddelen zoals talk gebruikt.  Als clean beauty pionier zijn pure ingrediënten prioriteit,  maar Jane is ook zeer begaan met het milieu en de maatschappij waarin we leven.

Jane Iredale steunt verschillende biologische landbouwbedrijven om iets terug te doen voor de natuur. Ze doneert jaarlijks een deel van haar winst aan goede doelen. We gaan altijd ‘the extra mile’ en willen enkel het beste voor het milieu, de maatschappij en natuurlijk ook voor jou. Dit is wat het betekent een clean beauty brand te zijn.

Nieuwigheden

• Voedende, ultrahydraterende, niet plakkerige formule die de lippen verzorgt, plumpt en exfolieert.
• Krachtige peptiden maken de lippen voller, hydrateren, verminderen fijne lijntjes en verbeteren de liptextuur.
• Ideaal voor droge, dunne, gevoelige en rijpere lippen.


Holiday Collection 2021 Dazzle & Shine

Dazzle & Shine Eye Shadow Kit
Holiday Limited-Edition Magic Mitt
Dazzle & Shine Mini Lip Gloss Trio
The Bag
24-Karat Gold Dust Trio