De huid laten stralen… jane iredale kan je daarbij helpen!

Let me introduce you de minerale ingrediënten van de hoogste kwaliteit al meer dan 25 jaar lang!

Die tegelijk je huid verzorgen en de werking van je huidverzorgingsproducten en –behandelingen verhogen en beschermen. Zodat jij blijft stralen, dag in dag uit!

De jane iredale producten zijn bijzonder dankzij de samenstellingen: zuivere minerale ingrediënten verrijkt met vitaminen, antioxidanten en botanische extracten. De samenstelling van de producten is zo natuurlijk, eenvoudig én doeltreffend mogelijk.
Wie de ingrediënten bekijkt, zal ontdekken dat jane iredale geen synthetische geur- en kleurstoffen, chemische bewaarmiddelen of vulmiddelen zoals talk gebruikt.  Als clean beauty pionier zijn pure ingrediënten prioriteit,  maar Jane is ook zeer begaan met het milieu en de maatschappij waarin we leven.

Jane Iredale steunt verschillende biologische landbouwbedrijven om iets terug te doen voor de natuur. Ze doneert jaarlijks een deel van haar winst aan goede doelen. We gaan altijd ‘the extra mile’ en willen enkel het beste voor het milieu, de maatschappij en natuurlijk ook voor jou. Dit is wat het betekent een clean beauty brand te zijn.

Nieuwigheden

Powder Me met Refill systeem
Enlighten Plus
Lip fixations

Welkom op ElSensa's webshop !

Naast mijn huidverzorgende behandelingen verkoop ik ook deze geweldige producten. Dit volgens een totaalconcept om zo op korte tijd de beste resultaten te kunnen bereiken.

Van binnenuit met de essentiële huidsupplementen van Advanced Nutrition Programme™. Aan de buitenzijde met de Environ®Skincare & PCA Skin. Een stralende look met de minerale make-up van jane iredale die eveneens je huid verzorgt en beschermt.

Weet dat ik klaarsta indien er hulp nodig is bij bepaalde (kleur) keuzes. Er kan altijd vrijblijvend een afspraakje gemaakt worden voor advies indien gewenst.

Ik wens u alvast VEEL PLEZIER met het shoppen!

Met vriendelijke schoonheidsgroetjes, Els


Uitgelichte producten