fbpx
Gratis verzending vanaf €150,00

Skin dna

Laten we samen naar de oorzaak van jouw probleem zoeken

skin dna labo

Met Skin DNA kan je huidverouderingrimpelspigmentvlekkencollageen afbraak, huidproblemen, slappe huid nagaan hoe genetisch deze is opgebouwd in jouw huid.

“Waarom zou mijn SKIN DNA van belang zijn voor mijn huidverzorging?”

Ons DNA bepaalt in grote mate hoe je verouderd, zowel in positieve als negatieve zin. Dit bepaalt of jij vatbaarder bent voor bijvoorbeeld: rimpels, een slappe huid, pigmentvlekken etc. Simpelweg omdat je deze aanleg hiervoor van (een van) je ouders hebt meekregen. Krijg je de huid van je moeder met weinig rimpels heeft, of juist de slappe huid van je vader? Dat zou namelijk beide kunnen, daar heb je helaas GEEN invloed op…

Daarnaast is natuurlijk het onderdeel lifestyle van belang: hoe eet/drink/leef je, wat doe je aan je huid, ervaar je veel stress, waar woon je qua vervuiling, en vergeet de mate van zon blootstelling ook niet….

Als je alle kennis over de werking van je eigen lichaam hebt, kun je dit gebruiken om te beïnvloeden/ compenseren waar het ECHT nodig is. Het achterhalen “waarom” iets zo is of gebeurd? Daarin gaan wij verder dan de uiterlijke symptomen, maar gaan wij helemaal terug naar de kern van het ontstaan van jouw probleem. Zelfs al voordat het zichtbaar wordt!

Want hoe mooi is het niet dat we deze kennis uit jouw eigen SKIN DNA nu ook al voor jou beschikbaar kunnen stellen?… Om dagelijks zelf toe te passen in JOUW persoonlijke strijd tegen huidveroudering. Daarom maak de aanpak het je een heel stuk makkelijker 😉

skin dna
skin dna reclame
skin dna set
skin dna swap

De unieke oplossing van SKIN DNA

SkinDNA™ is een wereldwijd bekende DNA-test ter preventie van huidveroudering.

skin dna reclame 2
skin dna pigmentatie
skin dna missie
skin dna huidproblemen

Uniek Concept van SKIN DNA

Hoe bekomen van het SKIN DNA ?

skin dna gebruiksaanwijzing
skin dna profiel voorbeeld

De persoonlijkste huidanalyse op basis van DNA

SkinDNA® is een genetische test die inzicht in je risicofactoren op vijf categorieën in huidveroudering geeft. Dit op basis van een diepgaand onderzoek in jouw DNA.

SkinDNA® genetische test is verrassend makkelijk zelf af te nemen. Je verzamelt een monster van cellen uit de binnenkant van je wang met de DNA Collector. Na het afnemen van de SkinDNA test, stuur je deze anoniem en veilig naar ons terug. Online vul je het vragenformulier in met gebruik van jouw persoonlijke code. Jouw cellen worden geanalyseerd in het laboratorium van SkinDNA in Australië onder strenge normen en toezicht. Jouw persoonlijke gegevens zullen alleen bij ons bekend zijn en worden anoniem verstuurd aan de hand van jouw persoonlijke code

Analyse van jouw DNA

Nadat de data is geanalyseerd, wordt een gebruikersvriendelijk rapport opgestuurd. Binnen 15 werkdagen na ontvangst van jouw dna-sample met persoonlijke online vragenformulier, is jouw unieke rapport gereed.

Het rapport wat je ontvangt is op basis van de analyse van 16 genetische merkers (SNP’s). De resultaten van de SkinDNA ®  test zijn verdeeld over vijf categorieën. In iedere categorie, score je een zogenaamd “algemeen risico percentage” . Op basis van jouw DNA uitkomsten.

En hoe dan verder?

In het SkinDNA rapport (20 pagina’s tellend) krijg je een persoonlijk advies waarmee jij een expert zult zijn over je huid en de behoefte van jouw huid. Je ontvangt advies op het gebied van benodigde ingrediënten in gezichtsverzorging, supplementen & vitamines en ondersteunende behandelingen. 

Jouw genetische testresultaten worden gepresenteerd met een lijst van belangrijke maatregelen voor een optimale huid op basis van jouw genotype. Jouw persoonlijke SkinDNA ®  resultaten geven jou de kennis om een huidverzorgingsroutine creëren die volledig op jou is aangepast. Hiermee kan je jouw huid exact geven waar ze op dit moment behoefte aan heeft, maar ook preventief verzorgen voor later, zodat je blijft stralen in de toekomst. Aan het einde van het rapport is er tevens een korte samenvatting van de eerste stappen die je kunt nemen in het samenstellen van een verzorgingsroutine voor je huid. 

Op basis van de uitslag van jouw SkinDNA® rapport ga ik een behandelplan opstellen en bespreken. 

 

Veel gestelde vragen over SKIN DNA

Moet ik deze test opnieuw doen na verloop van tijd?

Nee, het is niet nodig om de SkinDNA ™ Genetic Test opnieuw te doen, omdat uw genen nooit zullen veranderen. In termen van dit type DNA-test, is je DNA hetzelfde gedurende je hele leven. Dit is een once in a lifetime investering die ervoor zorgt dat u nooit meer één cent verspilt aan producten en behandelingen.

Hoe betrouwbaar zijn de resultaten?

Deze test is 99,96% accuraat 

Ben ik te oud om de SkinDNA genetische test te doen?

Ongeacht de leeftijd die je bent, het is nooit te laat om je te concentreren op de toekomstige gezondheid van je huid. 

Hoe beschermen jullie mijn gegevens?

SkinDNA neemt waarde in het vertrouwen dat u in ons stelt. Om ongeoorloofde toegang of openbaarmaking te voorkomen, om de nauwkeurigheid van gegevens te behouden en om het gebruik van de informatie te waarborgen, gebruiken we een reeks technische, fysieke en administratieve maatregelen om de informatie die we over onze leden verzamelen te beschermen. Zie voor meer informatie ons privacy beleid.

We zullen uw persoonlijke gegevens nooit delen!

Hoe lang bewaren jullie mijn DNA-monster?

Uw DNA-monster kan tot zeven (7) dagen na het verwerken van uw speekselmonster door SkinDNA worden bewaard , op welk moment uw monster naar het isolatiegebied wordt gestuurd, waar wij het verwijderingsproces ondergaan.

Waarom zou ik niet heel veel verschillende producten kunnen gebruiken om alle onderdelen aan te pakken?

Hoewel u een breed scala aan huidverzorgingsproducten kunt kopen en gebruiken, zijn de meeste huidverzorgers het erover eens dat dit noch economisch, noch praktisch is. Door de predisposities van uw huid te begrijpen – vanuit DNA-perspectief – zijn wij in staat om de juiste dingen te identificeren die u specifiek voor u zou moeten gebruiken in een geïndividualiseerd huidverzorgingsprogramma!

Deze gerichte aanpak (in plaats van een shotgun of one-size fits-all huidverzorgingsbenadering) helpt u uiteindelijk tijd, geld te besparen en nog belangrijker, concentreert uw huidverzorgingsregime op belangrijke gebieden die belangrijk zijn voor de fysiologie van uw individuele huid. 

Zijn de hedendaagse producten die op de markt zijn, in staat om alle vijf van de onderzochte uitkomsten te kunnen tackelen?

Absoluut, vandaag hebben we het geluk dat de wetenschap van huidverzorging tot nu toe is gevorderd, we hadden geen problemen met het vinden van ingrediënten die in staat zijn om afbraak van collageen, zonschade, oxidatie, glycering en ontsteking te vertragen. Het is gewoon een kwestie van weten welke ingrediënten het meest geschikt zijn voor het gentype van elk individu om hun huidverouderingsproblemen aan te pakken.

 

Dit is waar de SkinDNA ™ Genetische Test jou kan helpen.